general knowledge 2014 pdf | gk 2014 in pdf

general knowledge 2014 pdf | gk 2014 in pdf
1. What is the minimum age need to become a president?
Answer: 35
general knowledge 2014 pdf | gk 2014 in pdf

2. What is the maximum age limit for the President ?
Answer: no age limits

general knowledge 2014 pdf | gk 2014 in pdf
3. What is the name of official residence of  Indian president ?
Answer: Rashtrapati Bhavan

general knowledge 2014 pdf | gk 2014 in pdf
4. First president of India ?
Answer: Dr. Rajendra Prasad

general knowledge 2014 pdf | gk 2014 in pdf
5. Who is the first Muslim president of India ?
Answer: Zakir Hussain

general knowledge 2014 pdf | gk 2014 in pdf
6. Who is the first president to declare national emergency  ?
answer: Dr. S. Radhakrishnan

general knowledge 2014 pdf | gk 2014 in pdf
7. Who is known as as Philosopher President of India ?
Answer: Dr. S. Radhakrishnan
general knowledge 2014 pdf | gk 2014 in pdf

8. Who is the first Indian president to die in office ?
Answer: Zakir Hussain

general knowledge 2014 pdf | gk 2014 in pdf
9. Who is the youngest Indian president ?
Answer: Neelam Sanjiva Reddy

general knowledge 2014 pdf | gk 2014 in pdf
10. Who was the first president of India elected without opposition ?
Answer: Neelam Sanjiva Reddy
Post a Comment